CatchMedia

Se også vores anden hjemmeside: CatchMedia.dk

 

CatchMedia målsætning og vision.

Du får et oplæg til det færdige projekt uden omkostninger.
Du får en budgetvenlig løsning der ikke er baseret på kostbare elektroniske finesser, som kunden i den sidste ende betaler for (med mindre du ønsker det)!
Du får ingen smarte salgstaler, men en “nede på jorden” rådgivning baseret på rigtig mange års erfaring.
Du får en 120% engageret samarbejdspartner.

Fordi:
Vi har en fælles intention om at udvikle os med opgaverne, samtidig med at vi gerne vil levere et produkt hvor du er tilfreds – før er vi det ikke.
Vi er meget åbne for mere utraditionelle idéer, også gerne med et sigte ud over det kommercielle.
Vi ser alle opgaver som personlige udfordringer, netop fordi vi er også er drevet af entusiastisk interesse for de projekter vi involverer os i.
Vi gør det også fordi vi ka´li´det!


CatchMedia

 

Fotograf Jens Th. er Catch Medias ansvarlige indehaver

At have 38 års erfaring som free-lance fotograf med speciale i kommerciel fotografi og PR foto, er en ikke ringe ballast at have, når nu hovedinteressen er blevet video.
JensTh
Vi laver hovedsagelig præsentations video, reportage og koncert/musik video, – men er altid åbne for nye gerne lidt utraditionelle opgaver, hvor netop erfaringen gør at resultatet bliver bemærkelsesværdigt, måske med en uventet ”kant” eller et nyt perspektiv.
Erfaring er som bekendt ikke en vare der kan købes eller opnås på rekordtid på et par weekend kurser.
Foto opgaver spænder bredt, dog ikke portræt og bryllupsfoto – det er der andre der klarer bedre.
Koncert og event/PR fotos må her siges at være spids-kompetancen.

Se mere på Jens Th’s website.

 

Assisterende kameraholder Carsten Jensen

Antikvitetshandler gennem 20 år men nu stort set fokuseret på video og foto og webdesign, med erfaring opnået gennem fotografering af et utal af kommoder og besynderlige kuriositeter, dog nu med en klar overvægt og voksende interesse for video produktion.
Produktion af web sider, brochurer, nyhedsbreve m.m. har gjort at den tekstmæsige side ofte kan ligge her.

CatchMedia

Gennem 35 år som selvstændig har jeg fået stor erfaring i at løse praktiske opgaver/logistik og tilrettelæggelse, hvilket giver en god sparring til løsning af videoprojekter.
Jeg benævner mig selv som et levende og til dels begavet fotostativ, der oftest (i hvert fald af og til), gør hvad der bliver givet besked på af JensTh, som er den der har ansvaret for det færdige produkt.
Jeg skriver blandt andet lidt om antikviteter på antik-blog.dk – om sære ting jeg falder over på Kanaljens.dk – og ikke mindst på Holbæk-web, lidt om hvad der sker i Vestsjælland